Naar de info pagina
 


Airbrush en Aquarel Cursussen

 
 

foto airbrushstudio

Ik geef airbrush en aquarel cursussen voor beginners en gevorderden in mijn gezellig studio'tje op de Vreedonklaan in Dordrecht. De lessen worden in kleine groepjes gegeven zodat ik aan iedere cursist voldoende aandacht kan besteden.

In de eerste les krijgt je een speciale opdracht zodat ik aan die airbrush of aquarel kan zien hoe je diverse onderdelen uitvoert, hierna kan je iedere afbeelding gaan maken die je maar wilt.

leerlingen slideshow space
werkstukken van de cusisten
space
space

In iedere cursus komen diverse technieken aan bod zodat je per werkstuk veel nieuws leert, hiernaast zie je in de slideshow werk van een aantal van mijn huidige cursisten, dat geeft al een aardig overzicht van wat er mogelijk is.

 Inschrijven voor de cursussen is afhankelijk van het lesseizoen, scroll even naar het overzicht hieronder, of neem gewoon meteen even contact op als je interesse hebt.

Tinkerbelle,
Renata van Andel

 


Overzicht van de Airbrush Cursussen

 

De cursussen zijn zowel voor beginners als gevorderden, er wordt individueel les en begeleiding bij werkstukken gegeven.

E-mail -of wat handiger is- bel me even op 078 6210730 om te kijken welke cursus-uren er nog beschikbaar zijn, dan kunnen we gelijk doornemen wat je wilt gaan doen en of je zelf al materiaal hebt.


Airbrushcursus - Ma Di Wo en Donderdagavond

We zijn weer begonnen en wel corona proef
De cursisten die in maart gestopt zijn halen de nog openstaande lessen eerst in en zijn verdeeld over de week 4 per avond.

i.v.m. de onzekerheid van verloop corona schrijven we alleen nog cursisten in voor 15 lessen en wel om de week

kosten 220,-euro van 19.30 tot 21.30
prijs 440,- ex materiaal


(wijzigingen voorbehouden)
           
space space space space space space
to top © Copyright 2020 by Tinkerbelle - all rights reserved