Naar de info pagina
       
 

Mister Chicken Decoraties

 
 

haaiTwee weken voor de opening van een Mister Chicken filiaal werd ik gebeld of er nog even wat op de muren gezet kon worden om de boel nog wat aan te kleden. Degene die het werk eerst had aangenomen kwam niet meer opdagen.

Vaak hebben bedrijven niet helemaal door dat ze niet de enige klant zijn. Maar goed, na wat heen en weer geschuif van ander werk kon er na bespreking over het hoe en wat, twee dagen later begonnen worden met het zetten van de afbeeldingen.

Rode draad

Het thema van de zaak was filmsterren en hun films, dat was de rode draad die in de zaak tot uiting moest komen. Zoals bij iedere naderende opening, hectisch, hectisch, iedereen over elkaar heen klimmend om het werk gedaan te krijgen, maar wel erg gezellig.

scheetGrapje

Gelukkig hield de eigenaar wel van een grapje, vandaar dat deze scheten latende kip mocht blijven staan. Bij het filmthema Jaws is er driedimensionaal gewerkt, als je goed kijkt zie je dat sommige stenen los in de lucht zweven, deze zijn gemaakt van piepschuim, ingespoten met lijm en bestrooid met zand voor de steenstructuur, vervolgens in dezelfde kleur gespoten als de airbrush stenen op de muur. De stenen zijn met nylondraad vrij in de ruimte opgehangen.

muurairbrush

Zwart/wit

Verder wat afbeeldingen van o.a. Elvis, Chaplin, Oliver Hardy en Stan Laurel (Dikke en de Dunne). De afbeeldingen zijn -vanwege het tijdsbestek- zwart/wit gespoten met een vleugje kleur. Verder hangen rond de airbrushes hangen fotos uit diverse films en heeft de inrichting van de zaak een jaren 60 sfeertje gekregen.

Al met al was het heel leuk om te doen en is het een gezellige zaak geworden.

Renata van Andel (Tinkerbelle)

 
linksmiddenrechts
space space space space space space
to top © Copyright 2020 by Tinkerbelle - all rights reserved